Divatfotózás.

A legutóbbi fotózáskor, portréfotózásról beszélhettünk, több volt a közeli, ebben az esetben inkább divatfotózásról van szó, több látható a modellből, mondjuk így,Ő ugyan nem modell, de lehetne nyugodtan:)
A szituáció, a helyszín hasonló mint a korábbi fotózásnál, mégis teljesen más minden.
Itt szerencsénk volt, hogy sikerült a lemenő nap lágy fényében fotózni, csodálatosak a színek, a fények ebben az órában, 6-7 óra, késő nyár.
Vakuzásra nem volt szükség, bár lehetett volna kicsit deríteni az árnyékokat, még jobb lett volna egy harmadik személy aki egy derítőlappal segít, de nem volt. 
Talán így is sikerült ezt a problémát megoldani, ha nem is tökéletesen, de próbáltam figyelni ezekre a fény, árnyék dolgokra, mert a barátod, ha jól alkalmazod.
Ugyan úgy izgult ez a hölgy is mint az előző, alaptalanul, de ez természetes, és mint az előzőekben, itt is pontosan ez hozta a remek eredményt, a természetes nőiesség.
Ha állványt használhatnék, még jobb lenne, de úgy elveszteném a mozgékonyságomat, talán elvesznének pillanatok , az állvány megmarad a stúdió fotózásra.
Azt még tudni kell, hogy egy kölcsön, nagy fényerejű objektívvel dolgoztam, amit köszönök a Tenno fotónak , ez itt a reklám helye, az obi egy 80-200, 2.8-as fényerős, szép darab, baromi drága.
Íme a fotók időrendben.

















Nem hagyhattam ki a HDR verziót sem.


Megjegyzések

  1. Szép modell, szép képek. A vágásra és a modell beállítására kell még jobban odafigyelned. Így tovább, gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. A 6. kép úgy jó ahogy van!
    Gyönyörű lett,
    D.

    VálaszTörlés
  3. Köszi Laci, hát igen látom amiket hibaként írtál, apróságok, de ha azt jól megoldom, még szuperebb a kép, igen még van mit javítani.
    Laikusok azt látják, hogy tökéletes fotók, igazából azok, de vannak apró hibák, egyszerű odafigyeléssel ezek sem lennének.
    Ami hiányzik pl. nem levágtam, ott sincs a képen, mindenre még nem tudok figyelni, ha szólok a modellnek, lehet már kizökken, gyakorolni kell sokat, nekem is.

    Köszi Dani, szerintem is az lett a legjobb, az apró orrárnyéktól eltekintve, de ez mitsem változtat a kép kiválóságán:))

    VálaszTörlés
  4. nem tudok mit mondani, csak gratulálni! szép munka!

    VálaszTörlés
  5. Köszi Béci, szerintem is szuperek lettek, de vannak apró hibák, amit még javítanom kell a legközelebbi munkámnál, remélem sikerül.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése